Solar Carport

Zonnepanelen geplaatst
0 +
Tevreden klanten
0 +
Gemiddelde jaarbesparing
0

Ideaal in combinatie met laadpalen

Als organisatie voorop lopen in de energietransitie? Dan is het laten plaatsen van een Solar Carport een slimme zet. Met een Solar Carport wek je grote hoeveelheden energie op die je direct kan gebruiken om auto’s en andere voertuigen op te laden. Solar Sense verzorgt de installatie van hoogwaardige aluminium Solar Carports van A tot Z, optioneel in combinatie met laadpalen, snelladers en energieopslag.

Waarom een Solar Carport?

Jullie carport(s) van A tot Z geïnstalleerd

Solar Sense heeft ruime ervaring met het bieden van duurzame totaaloplossingen voor de (groot)zakelijke markt. Wij weten dan ook als geen ander wat er nodig is om jullie parkeerterrein veilig, effectief en volgens alle eisen om te toveren tot een zonnecentrale met laadstations voor jullie hele wagenpark. Als jouw deskundige partner verzorgen we dan ook het gehele traject: van planning en advies tot plaatsing, installatie en onderhoud.

Veelgestelde vragen over Solar Carports

Bij een Solar Carport brengt één parkeerplek ongeveer 3000 tot 4000 kWh per jaar op. Gebruik je die energie om een auto op te laden? Dan is dat – afhankelijk van de auto en de rijstijl van de bestuurder – ruim voldoende om 15.000 km per jaar te kunnen rijden.

In Nederland zijn er diverse subsidies om de aanleg van Solar Carports te stimuleren. Voor kleinverbruikers zijn er de Energie-investeringsaftrek (EIA) en Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Grootverbruikers kunnen gebruik maken van de Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++). Ook op gemeentelijk en provinciaal niveau zijn er mogelijkheden.

Energie die opgewekt wordt met een Solar Carport wordt vaak gebruikt om auto’s of vrachtwagens op te laden. Maar dit hoeft niet. De elektriciteit is vanzelfsprekend ook prima bruikbaar om bedrijfsprocessen van je bedrijf (of van een aangrenzend bedrijfspand) van energie te voorzien.

De kracht van Solar Sense

Contact

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Solar Carport laten plaatsen?

Interesse in het laten plaatsen van een Solar Carport? Wij verzorgen de complete installatie van jullie carport door heel Kennemerland, dus van het Beverwijk tot het havengebied in IJmuiden tot voorbij Haarlem. Neem vrijblijvend contact op en wij denken met plezier met jullie mee over de mogelijkheden.