Thuisbatterij laten installeren

Minder afhankelijk van energieleverancier
Slim bij dynamisch energiecontract
Opslaan van eigen zonne-energie

Op slag je energierekening nog verder omlaag

Met een thuisbatterij sla je de door jou opgewekt zonne-energie op in je eigen huis. Ook profiteer je met een dynamisch energiecontract optimaal van wisselende stroomprijzen. Met een energie-managementsysteem gaat dit allemaal automatisch en heb je nergens meer omkijken naar. Woon je in Kennemerland en heb je interesse in de perfecte installatie van een thuisbaterij? Solar Sense adviseert, levert en installeert!

Wat is een thuisbatterij precies?

Een thuisbatterij – of thuisaccu – gaat in de nabije toekomst een essentiële rol vervullen in het slim en effectief omgaan met energie in huis. Een thuisaccu biedt de mogelijkheid om elektriciteit die je opwekt met zonnepanelen (of afneemt van het energienet) op te slaan. Op die manier kan je de stroom op een later moment gebruiken, bijvoorbeeld tijdens piekuren (als de stroom het duurst is) en wanneer de zon niet schijnt.

Waarom een thuisaccu laten plaatsen?

Jouw accu voor zonnepanelen van A tot Z geïnstalleerd

Solar Sense is al jaren een begrip in de regio Beverwijk, IJmuiden en Haarlem op het gebied van zonnepanelen en andere solar oplossingen als laadpalen. Nu de kosten van thuisbatterijen flink beginnen te dalen en leveranciers hoge kosten in rekening brengen voor het terugleveren van zonnestroom, is dit het moment om een accu te nemen. En ook daarin is Solar Sense een logische partner. Met topkwaliteit batterijen als de Enphase Encharge, Sessy en Alpha ESS, en ervaren, gecertificeerde elektriciens ben je bij ons gegarandeerd van een perfecte installatie. Optioneel met energiemanagementsysteem.

Veelgestelde vragen over thuisbatterijen

Zeker! Sinds 1 januari 2024 is er nieuwe regelgeving van kracht waarmee je de btw op de aanschaf van een thuisbatterij kan terugvragen. Dat scheelt! Wel zijn er een aantal voorwaarden voor deze btw-teruggave. Zo moet de batterij gekoppeld worden aan een slim managementsysteem en heb je een dynamisch energiecontract nodig.

De capaciteit van de perfecte accu voor bij jou thuis is afhankelijk van diverse factoren. Denk aan je energieverbruik, de capaciteit van je zonnepanelensysteem en in hoeverre je zelfvoorzienend wilt worden. Wij adviseren je graag over welke capaciteit het beste bij je past.

Een heel fijn idee: geheel onafhankelijk zijn van het energienetwerk. Wettelijk gezien is dat geen enkel probleem, en in de zomermaanden heb je met zonnepanelen en een thuisbatterij waarschijnlijk nooit je aansluiting nodig. In de wintermaanden is de kans echter groot dat je extra stroom nodig hebt. Wij zouden onze netaansluiting dus voorlopig nog even aanhouden.

De kracht van Solar Sense

Contact

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis offerte voor jullie thuisbatterij

Meer weten of interesse in een thuisbatterij? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken met plezier een offerte voor je. Neem vrijblijvend contact op!