Over Solar Sense

Zonnepanelen geplaatst
0 +
Tevreden klanten
0 +
Opgewekte kWh per jaar
0 +

Uit liefde voor techniek en natuur

Solar Sense is ontstaan uit een passie voor (elektro-)techniek en liefde voor de natuur. Nederland zit midden in de energietransitie en hier werken we dan ook vol aan mee. Dit doen we met de beste duurzame maatwerkoplossingen voor al onze particuliere en zakelijke klanten op het gebied van energie opwekken, energie opslaan en laadstations. Altijd met focus op kwaliteit, veiligheid en optimaal rendement voor onze klanten.

Met meer dan 2000 tevreden klanten in de regio Beverwijk, IJmuiden en Haarlem, en ruim 50.000 geplaatste zonnepanelen, weten we dat onze aanpak werkt. Wij vinden het schitterend om te zien hoe onze klanten dankzij onze producten energie besparen en klaar zijn voor de toekomst. Want daar doen we het voor: een duurzame en betaalbare toekomst voor iedereen.

Blijven ontwikkelen

Omdat de techniek zich op dit gebied zich met een razend tempo blijft ontwikkelen, gaan wij hierin mee. Wij blijven onze kennis verdiepen, verbreden en uitbreiden. Ook met de nieuwste technieken, waardoor wij ons aanbod steeds verder kunnen uitbreiden. Dit doen wij met een zeer kritische blik. Wij vinden namelijk dat een klant die hierin investeert het beste verdient: een perfect functionerende installatie die zowel de klant als de planeet het beste rendement biedt.

De kracht van Solar Sense

Contact

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.