Laadpaal installatie

Geschikt voor elke elektrische auto
Inzicht met een handige app
Slim laden bij negatieve prijzen

Laad snel, veilig en voordelig thuis je auto op

Met een laadpaal laad je snel, veilig en voordelig thuis je auto op. Zeker in combinatie met zonnepanelen en eventueel een thuisbatterij ben je met een laadstation aan huis helemaal klaar voor de toekomst. Solar Sense is dé specialist voor het perfect laten installeren van laadpaal of DC-snellader in de regio IJmuiden, Beverwijk en Haarlem. Ook voor VvE’s, bedrijven en projecten. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of lees verder voor meer informatie.

Laadpaal laten installeren: zo werkt het

Na ontvangst van jouw aanvraag en je wensen kunnen we snel een inschatting maken van de kosten. Vervolgens komt onze erkende elektricien persoonlijk bij jullie langs om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. Ook checkt de elektricien je groepenkast en de plek waar de laadpaal geïnstalleerd wordt. Je ontvangt dan een definitieve offerte en bij akkoord plannen we de installatie in. De installatie verloopt in vijf stappen.

De beste laadpaal, perfect geïnstalleerd

Bij Solar Sense ben je gegarandeerd van de allerbeste kwaliteit materiaal en een perfecte installatie. Momenteel gaat voor thuis opladen onze voorkeur uit naar de AC-laadpalen van Zaptec Go en Zaptec Pro. Afhankelijk van jouw wensen, je elektrische installatie en het type auto adviseren we je graag over welke type laadpaal het beste bij je past. En heb nou zelf een voorkeur voor een bepaald soort lader? Geen probleem: onze mensen kunnen met ieder type lader overweg. 

Laadstations voor bedrijven en VvE’s

Niet alleen als huiseigenaar ben je bij Solar Sense aan het goede adres voor laadstations. Wij installeren namelijk ook veel duurzame installaties voor VvE’s, bedrijven en andere organisaties. Hierin is bij ons echt alles mogelijk. We installeren met plezier een AC-laadpaal op het parkeerterrein bij jullie restaurant of appartementencomplex. Maar als je wilt kunnen we ook complete energiesystemen als Solar Carports of een laadplein met DC-snelladers voor jullie verzorgen. Van A tot Z!

Veelgestelde vragen over het laten installeren van een laadpaal

Bij Solar Sense laat je al een laadpaal installeren vanaf € 1.500. Voor dat bedrag leveren wij de laadpaal, maken we je groepenkast gereed en sluiten we alles gebruiksklaar aan. De kosten kunnen iets hoger worden wanneer wij de groepenkast moeten vervangen of wanneer er veel graafwerk nodig is. Ook een zwaarder laadstation is uiteraard duurder. De exacte kosten voor jouw installatie zullen we vooraf altijd duidelijk met je communiceren.

Beschikt jouw auto over de mogelijkheid om extra snel met gelijkstroom op te laden? Dan is een DC-snellader thuis of op het werk een interessante optie. Bij dit type lader zit de omvormer in het laadstation zelf, waardoor zeer snel laden mogelijk is. Een snellader is echter wel een stuk prijziger in aanschaf, waardoor AC voor thuis vooralsnog vaak interessanter blijft.

Dat ligt eraan. Heb je een 3-faseaansluiting en een groep vrij in je meterkast? Dan zijn er voor het installeren van een laadpaal geen noemenswaardige aanpassingen nodig. Nog geen 3-faseaansluiting? Dan dient je bestaande groepenkast verzwaard te worden of moeten we hem vervangen.

De kracht van Solar Sense

Contact

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laadpaal installatie aanvragen?

Interesse in een laadpaal thuis, op het werk of ergens anders? Neem dan vrijblijvend contact op! Wij denken graag met je mee over het perfecte laadstation en maken graag een offerte voor je. Ga je daarmee akkoord? Dan maken we een afspraak en verzorgen we de gehele installatie. Binnen no-time kun jij dan voordelig en veilig je auto opladen.