VVE’s

Zonnepanelen geplaatst
0 +
Tevreden klanten
0 +
Opgewekte kWh per jaar
0 +

Voor een duurzaam complex

Als vereniging van eigenaren (VvE) zijn er verschillende opties om jullie complex te verduurzamen. Het laten plaatsen van zonnepanelen op het dak en het installeren van laadpalen of een laadplein voor de deur zijn het meest interessant. Zitten jullie in de regio Beverwijk, IJmuiden, Haarlem? Dan kun je hiervoor terecht bij Solar Sense. Wij zijn jullie partner bij het verduurzamen van jullie complex en het installeren van zonnepanelen en laadstations.

Zonnepanelen

Met zonnepanelen wekken jullie je eigen zonne-energie op, waardoor je bespaart op de energierekening. Een hele slimme investering dus! Bij Solar Sense werken we uitsluitend met topkwaliteit merken als Jinko en Aiko en omvormers van Enphase of SolarEdge. Zo zijn jullie gegarandeerd van een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. En met meer dan 50.000 zonnepanelen aan ervaring garanderen we een perfecte plaatsing. Letterlijk, want je krijgt maar liefst 12 jaar montagegarantie!

Zonnepanelen voor VVE laten installeren

Laadpleinen en laadstations

Elektrische auto’s worden steeds meer de standaard. Hebben jullie ook bewoners met een elektrische auto? Dan is een laadpaal voor de deur eigenlijk onmisbaar. Of beter nog: een laadplein bij het complex, zodat in de toekomst iedereen tegelijkertijd kan opladen. Ook dit kunnen we perfect voor jullie verzorgen. Van A tot Z!

Laadpalen installeren voor VVE

Veelgestelde vragen over Solar Sense en je VvE

Als VvE kan je gebruikmaken van de SCE-subsidieregeling. Deze regeling is speciaal ontwikkeld voor VvE’s en energiecoöperaties. Als je hier gebruik van maakt, krijg je een bedrag per kWh aan opgewekte energie. Heel interessant! Meer weten? Kijk dan op de site van de RVO. 

Dat ligt eraan hoe je ze laat aansluiten. Bij Solar Sense is hierin alles mogelijk. Vaak zie je dat VvE’s de opgewekte energie in ieder geval gebruiken voor de gemeenschappelijke ruimtes en de lift. Maar we kunnen een deel van de zonnepanelen ook aansluiten op groepenkasten van individuele adressen. Dat is allemaal geen probleem!

Bij Solar Sense staat kwaliteit en veiligheid voorop. Toch is het als VvE belangrijk om te kijken naar de verzekering van de zonnepanelen. Vaak valt dit onder de opstalverzekering, maar niet bij iedere maatschappij is dit hetzelfde. Het kan zijn dat je hier een aparte verzekering voor nodig hebt.

De kracht van Solar Sense

Contact

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Interesse in zonnepanelen of laadstations voor jullie VvE?

Hebben jullie interesse in het laten plaatsen van zonnepanelen en/of laadstations bij jullie VvE? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij denken graag met je mee en adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.