Zonnepanelen

Zonnepanelen geplaatst
0 +
Tevreden klanten
0 +
Gemiddelde jaarbesparing
0

De beste panelen, perfect geïnstalleerd

Ook profiteren van gratis zonnestroom, een hogere woningwaarde en bijdragen aan de energietransitie? Kies dan voor een hoogwaardige zonnepaneelinstallatie van Solar Sense. Wij zijn dé zonne-expert van Kennemerland. Of je nu particulier, bedrijf of VvE bent: bij ons is alles mogelijk, behalve een ontevreden klant.

Eenvoudig zonnepanelen laten plaatsen in 4 stappen

De beste zonnepanelen, en meer

Bij Solar Sense werken we met materiaal van de allerbeste kwaliteit, tegen de scherpste prijzen. Onze favoriete zonnepanelen zijn momenteel die van Aiko en Jinko, vanwege hun uitstekende opbrengst-prijsverhouding. Samen met (micro-)omvormers van Enphase of SolarEdge heb je dan echt een topinstallatie met een zeer korte terugverdientijd. Maar in principe is hier alles in mogelijk.

En wil je nog meer zelf profiteren van de stroom die je opwekt? Denk dan ook eens aan een thuisbatterij en een laadstation. Of laat een nieuwe groepenkast installeren om plaats te maken voor een inductiekookplaat of een warmtepomp. Ook dit kunnen we bij Solar Sense allemaal voor je verzorgen.

Solar oplossingen voor bedrijven en VvE’s

Wil je als klein of groot bedrijf, of als VvE ook verduurzamen en je energierekening omlaag brengen? Met Solar Sense bieden we innovatieve totaaloplossingen voor alle bedrijven en organisaties in de regio. Denk aan zonneprojecten op maat, Solar Carports en DC-snelladers.

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Het aantal zonnepanelen dat je nodig hebt is afhankelijk van je energieverbruik. Het meest gunstige is namelijk om precies evenveel energie op te wekken als dat je per jaar verbruikt. Bij een gemiddeld huishouden komt dat neer op ongeveer 8 tot 12 zonnepanelen.

In principe wel. Zolang je dak niet op instorten staat of heel erg in de schaduw ligt, kunnen er zonnepanelen op. Ook op platte daken kunnen wij veilig zonnepanelen plaatsen, door met ballast te werken. We checken ook altijd je groepenkast. Is die niet geschikt? Dan kunnen we die voor je vervangen of uitbreiden.

Zonnepanelen zijn een toekomstbestendige investering. De zonnepanelen van Solar Sense blijven minimaal  30 jaar lang uitstekende prestaties leveren. Daarna wordt het iets minder, maar hoef je ze nog zeker niet weg te doen. Deze goede werking garanderen we ook: je krijgt standaard 30 jaar prestatiegarantie, 25 jaar fabrieksgarantie en 12 jaar montagegarantie. 

De kracht van Solar Sense

Contact

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis offerte voor jullie zonne-installatie

Solar Sense is dé allround specialist op het gebied van zonnepanelen en duurzame installaties in de regio Kennemerland. Ons werkgebied bestaat uit IJmuiden, Beverwijk, Haarlem en alle tussenliggende plaatsen. Interesse in zonnepanelen van Solar Sense? Of wil je meer weten over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je met alle plezier.