Solar & Sedum

Zonnepanelen geplaatst
0 +
Tevreden klanten
0 +
Gemiddelde jaarbesparing
0

Duurzaam & prachtig mooi

De natuur nog een handje meer helpen? Kies dan naast zonnepanelen voor een sedumdak. Dit is niet alleen prachtig mooi en goed voor de biodiversiteit, maar zorgt ook voor een hogere opbrengst van je zonnepanelen. Bij Solar Sense hebben we ruime ervaring met het plaatsen en volledig installeren van zonnepanelen op groendaken. Hebben jullie nog geen sedumdak maar zou je dat wel graag willen? Ook daar kunnen we voor zorgen!

Waarom Solar en Sedum?

Zonnepanelen en groendak: van A tot Z verzorgd

Wij kunnen zowel zonnepanelen op een bestaand sedumdak installeren als de complete realisatie van een nieuw sedumdak met daarop zonnepanelen voor je verzorgen. Wij werken hiervoor nauw samen met lokale dakdekkers en groendak-experts en zorgen voor een vlekkeloos proces. U kunt bij ons terecht vanuit geheel Kennemerland, dus van Beverwijk en IJmuiden tot Haarlem en Heemstede.

Interesse in zo’n prachtig mooie Solar & Sedum installatie op uw dak? Neem dan vandaag nog contact op.

Veelgestelde vragen over solar en sedumdaken

In verreweg de meeste gevallen kan dat perfect. Sedum groeit nooit hoog, dus er is geen risico dat de panelen in de schaduw komen te liggen. We moeten wel goed letten op de dakconstructie, want die moet het gewicht van zowel de sedumplanten als de zonnepanelen kunnen dragen. Uiteraard kijken wij hier goed naar en indien nodig versterken we de dakconstructie. 

Een groendak met sedumplanten is onderhoudsarm. Omdat de planten als een natuurlijke beschermlaag dienen voor je dak, gaat een sedumdak zelfs langer mee dan een dak zonder groen. Let alleen op het vrijhouden van de afvoer en controleer regelmatig op onkruid, om te voorkomen dat wortels van bepaalde soorten de waterdichte laag aantasten.

Solar & Sedum van Solar Sense voldoet aan de allerhoogste eisen op het gebied van veiligheid. Zo maken wij gebruik van topkwaliteit glas-glas zonnepanelen in combinatie met omvormers van Enphase, waardoor je geen hoge spanning op het dak krijgt. Het sedum werkt daarnaast ook verkoelend, waardoor het risico op oververhitting nog kleiner wordt.

De kracht van Solar Sense

Contact

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis offerte voor jullie Solar en Sedum

Interesse in zo’n prachtig mooie Solar & Sedum installatie op uw dak? Neem dan vandaag nog contact op.