DC-snellader installatie

Geschikt voor elke elektrische auto
Inzicht met een handige app
Slim laden bij negatieve prijzen

Supercharge je energietransitie

Met een DC-snellader laad je binnen no-time auto’s, bussen en EV-trucks op. Onmisbaar in de transportsector van de toekomst, maar ook steeds geliefder bij winkelcentra en kantoren. Solar Sense heeft ruime ervaring met het van A tot Z verzorgen de plaatsing van snelladers in de regio Kennemerland. Of je nu enkele lader wilt laten plaatsen of een laadplein compleet met Solar Carports: bij ons is alles mogelijk.

DC-snellader: iets voor jullie organisatie?

Snelladers worden al een aantal jaren veel gebruikt door vooruitstrevende transport- en distributiebedrijven. Ze zijn onmisbaar om elektrische bussen en trucks snel op te laden en op die manier stilstand tot een minimum te beperken. Maar ook buiten de transportsector wordt steeds vaker gekozen voor snellaadoplossingen, omdat het aandeel elektrische voertuigen blijft toenemen.

Onder meer in de volgende situaties zijn snelladers op gelijkstroom straks onmisbaar:

Solar Sense ontzorgt van A tot Z

Het installeren van een DC-laadstation is altijd maatwerk. Dat begint met het in kaart brengen met het laadprofiel van jouw organisatie: hoe snel en hoe vaak moeten voertuigen opgeladen kunnen worden? En om welk type en hoeveel voertuigen gaat het? Vervolgens adviseren wij over het type (snelladers zijn er met verschillende laadcapaciteiten en soms is een AC-lader ook voldoende) en aantal snelladers dat nodig is en verzorgen we de installatie van jouw laadinfra A tot Z. Dit kan op iedere locatie en kan eventueel ook gecombineerd worden met een zonne-installatie bij jullie op het dak of een Solar Carport.

Veelgestelde vragen over DC-snelladers

Echt heel snel. Voor de meeste EV-voertuigen geldt dat je met een snellader binnen 30 minuten de accu van 0 tot 80% kunt opladen. Hoe sterker de lader, hoe sneller je er een voertuig mee kan opladen.

Ja dat is mogelijk. Maar we moeten er direct bijzeggen: dit wordt nog vrij zelden gedaan. De kosten voor een DC-snellader liggen beduidend hoger dan voor een AC-laadstation. En omdat de auto thuis vaak langer aan de lader kan, is een standaard laadpaal in de meeste gevallen prima.

Zeker! Er zijn verschillende businessmodellen mogelijk om met een snellader extra inkomsten te realiseren. Door de DC-snellader te plaatsen op een openbare locatie en een tarief in te stellen, kun je op iedere laadbeurt een mooie marge behalen. Daarnaast maakt een snellaadstation je interessanter voor (zakelijke en particuliere) klanten die elektrisch rijden. Hoeveel dat er zijn? Binnenkort rijdt iedereen elektrisch!

De kracht van Solar Sense

Contact

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DC-hypercharger laten plaatsen door Solar Sense?

Op dit moment biedt de Hypercharger van Alpitronic de beste prijs-kwaliteit verhouding. Deze is bij ons verkrijgbaar met vermogens tot maar liefst 400 kW. Toch liever een ander model snellader? Geen probleem: wij kunnen ieder model voor je installeren. Interesse of wil je meer weten over het laten installeren van DC-snelladers? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!