Groepenkast vervangen

klanten gingen je voor
0 +
betrouwbaar en veilig
0 %
klaar voor de toekomst
0 %

Klaar voor de toekomst

De groepenkast vormt het hart van je elektrische installatie. Vervanging van de oude groepenkast is soms nodig om zonnepanelen, een laadpaal of een thuisbatterij te kunnen aansluiten. Ook moet een groepenkast soms vanwege de veiligheid vervangen worden. Ook een groepenkast vervangen? Solar Sense is dé specialist in de regio Haarlem, IJmuiden en Beverwijk. Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

Waarom een groepenkast vervangen?

De beste groepenkast, perfect geïnstalleerd

De elektriciens van Solar Sense hielpen al meer dan 2000 klanten met het verduurzamen van hun woning met zonnepanelen en daar hoort vaak een aanpassing of vervanging van de groepenkast bij. Bij zonnepaneelinstallateurs wordt hier vaak een elektricien voor ingehuurd, maar wij zijn zelf elektriciens, dus doen wij dit ook allemaal zelf.

Wij begrijpen dan ook als geen ander het belang van een goede, toekomstbestendige en vooral veilige groepenkast. Schakel je Solar Sense in voor een nieuwe groepenkast? Dan kijken we samen met jou aan welke voorwaarden de kast moet voldoen, nu en in de toekomst. Vervolgens stellen we de beste groepenkast voor je samen – altijd met hoofdschakelaar, aardlekschakelaar(s) en optioneel met krachtgroep, fornuisgroep en beltrafo – en komen we hem perfect voor je installeren. Altijd volgens de NEN 1010!

Veelgestelde vragen over het vervangen van de groepenkast

Wanneer je thuis nog beschikt over een ouderwetse stoppenkast, zouden we die zeker zo snel mogelijk vervangen. Dat is gek genoeg niet verplicht, maar zou het omwille van de veiligheid in onze ogen wel moeten zijn! Ook wanneer je regelmatig last hebt van storingen, een zoemend geluid hoort of geen plek hebt om uit te breiden wanneer je dat wel zou willen, moet je groepenkast vervangen worden.

Uiteraard! Je kunt bij ons terecht voor het laten vervangen van ieder type groepenkast, ook als je geen zonnepanelen of andere duurzame producten door ons laat installeren.

Zeker! Bij Solar Sense geloven we in een duurzame toekomst en doen we er alles aan om onze klanten toekomstbestendig te maken. Daar hoort ook groepenkast bij die klaar is voor de toekomst. Ze zijn dus eenvoudig uit te breiden en aan te passen voor als je in toekomst zonnepanelen, een thuisbatterij, een laadpaal of warmtepomp wilt aanschaffen.

Het laten vervangen van een groepenkast kan bij Solar Sense al vanaf € 500. Voor dat geld heb je een complete 3-fase groepenkast met hoofdschakelaar, aardlekschakelaar en 4 groepen, en zorgen we voor een perfecte installatie volgens NEN 1010. Wij adviseren je met plezier over de groepenkast die jij nodig hebt en wat de precieze kosten daarvoor worden.

De kracht van Solar Sense

Contact

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct je groepenkast laten vervangen

Meer weten over het laten vervangen van je groepenkast? Twijfel je of jouw groepenkast vervangen moet worden? Of wil je direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen je met heel veel plezier.