Zaptec Laadpalen

Solar Sense – Officiële reseller van Zaptec Laadpalen

Kies voor Solar Sense als jouw betrouwbare leverancier van Zaptec laadoplossingen. Wij bieden de nieuwste technologieën van Zaptec, ondersteund door onze uitstekende service en expertise. Met een garantie van 5 jaar en levenslange 4G-connectiviteit zonder extra kosten, zorgen onze laadpalen voor een naadloze en duurzame laadervaring. Start vandaag nog met elektrisch laden via Solar Sense!

Noorse Innovatie en Kwaliteit met Zaptec

Als officiële reseller van Zaptec biedt Solar Sense slimme en betrouwbare laadoplossingen van Noorse kwaliteit. De laadstations zijn uitgerust met een LTE-M simkaart voor levenslange 4G-connectiviteit, wat installatiekosten bespaart door draadloze load balancing modules. Bedien jouw laadpaal eenvoudig via de app en plan laadsessies, ideaal voor dynamische energiecontracten.

Zaptec Go via Solar Sense

De Zaptec Go is een compacte en krachtige laadoplossing voor thuis en zakelijk gebruik, beschikbaar bij Solar Sense. Met levenslange 4G-connectiviteit zonder abonnement, verkrijgbaar vanaf €799,- en beschikbaar in 6 kleuren. Dankzij de speciale Eco-stand plan je laadsessies wanneer energie het goedkoopst is. Gebruiksvriendelijke bediening via de app en ingebouwde RFID-lezer voor eenvoudige kostenverrekening maken de Zaptec Go een efficiënte keuze.

De Zaptec Pro is ideaal voor zakelijke toepassingen met veeleisende laadbehoeften, beschikbaar bij Solar Sense.

Zaptec Pro

De Zaptec Pro is ideaal voor zakelijke toepassingen met veeleisende laadbehoeften, beschikbaar bij Solar Sense. Voorzien van een MID-gecertificeerde energiemeter voor nauwkeurige metingen en verrekeningen. Levenslange 4G-connectiviteit en dynamic load balancing maken dit model perfect voor laadpleinen. Schaalbaar, uitbreidbaar en klaar voor de toekomst van bi-directioneel laden. Met 5 jaar garantie en tijdloos ontwerp is de Zaptec Pro een topproduct in zakelijk opladen.

Zaptec laadpalen laten installeren

Zaptec App

Met de Zaptec app bedien je eenvoudig jouw Zaptec laadstation en bekijk je laadhistorie. De eco-stand helpt je laadsessies te plannen wanneer energie goedkoop is, wat energiekosten bespaart en bijdraagt aan duurzaamheid. Stel gemakkelijk in hoe laat je ’s ochtends vertrekt en de minimale actieradius die je nodig hebt.

De kracht van Solar Sense

Contact

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Gratis offerte voor jullie laadpalen van Zaptec

Solar Sense is dé allround specialist op het gebied van duurzame installaties in de regio Kennemerland. Ons werkgebied bestaat uit IJmuiden, Beverwijk, Haarlem en alle tussenliggende plaatsen. Interesse in laadpalen van Zaptec? Of wil je meer weten over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je met alle plezier.