Service

Omdat service en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staan bieden wij een aantal standaard services aan die zijn inbegrepen bij de installatie van zonnepanelen. 

Monitoring

De opbrengst van uw installatie kunt u volgen op het monitoringportaal van de betreffende fabrikant. Naast het totale systeem is het ook mogelijk om de prestaties per zonnepaneel te zien. Hierdoor is een eventueel defect ook vrij nauwkeurig op te sporen. Het portaal kan op tablet, telefoon en op uw pc weergegeven worden. 

BTW teruggave

Wie een zonnepanelen systeem laat installeren, kan de 21% BTW die op de installatie is betaald, terugkrijgen van de belastingdienst. Om dit te regelen, dienen er een aantal – niet alledaagse – handelingen gedaan te worden. Om u te ontzorgen bieden wij u deze dienst gratis aan via de Centrale BTW Teruggave. Zij regelen alles voor u!

Energie leveren

Om goed in te kunnen spelen op de energiestromen, hebben de beheerders van het Nederlandse elektriciteitsnet inzicht nodig in deze elektriciteitsopwekkers. Het tijdig registreren draagt bij aan de betrouwbaarheid van het elektriciteitsnet. Daarnaast is het registreren van uw elektriciteitsopwekker wettelijk verplicht volgens de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving.

Nazorg

Wij vinden het belangrijk dat er na de installatie u bij ons nog terecht kunt voor vragen, opmerkingen en/of storingen. Wij helpen u graag op het vinden van uw antwoorden en het oplossen van eventuele storingen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij een FAQ pagina met antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen dan kunt u altijd contact opnemen

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Wij staan u graag te woord. U kunt ons bellen, mailen, of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Straat, huisnummer en plaats